Ydelser


Engelsk coach og lærer efteruddannelse

trophynourl

Jeg hedder Anne Fox. Jeg har undervist i engelsk i mange år, blandt andet for medarbejdere fra Ernst & Young, KPMG, Sapa, NegMicon (nu Vestas), Aarhus Lufthavn, Terma, Kvadrat, Johnsen Offset og SCA. Jeg tilbyder sprog coaching til erhvervsmæssige formål eller til tests som IELTS og TOEFL. Coaching forgår dels under fysiske møder og dels online, alt efter kundernes behov. For øjeblikket arbejder jeg rent fagligt med at fremme sproglæring på alle områder, hvad enten den foregår som traditionel undervisning i et klasseværelse, som fjernundervisning med varierende grader af lærerstøtte via de elektroniske medier, eller som en blanding af de to. Mit mål er at skabe den bedst mulige atmosfære for sproglæring dels ved at undervise, udvikle materialer samt at eksperimentere med forskellige online miljøer, og dels ved at lære af kolleger i såvel formelle som uformelle miljøer. Jeg har netop gennemført flere forskellige onlinestudier, hvilket betyder, at jeg også kan se på e-læring og e-læringsmaterialer med en kursists øjne. Ring nu på 61207102 for at høre mere eller brug Skype hvor jeg hedder foxdenuk.

Uddannelseskonsultent

Byg og udnyt skolens- eller virksomhedens vidennetværk Læring skal være jordnært og styret mest af dem som lærer. Derfor vil jeg gerne være med til en proces hvor kursisterne i størst muligt omfang selv bestemmer hvad de skal arbejde med og hvordan, gerne støttet af coaching, fra mig eller interne ressourcer.

Projekt udvikling

EUs ny Erasmus+ ordning tilbyder mange penge til efteruddannelse og uddannelsesophold til lærer f. eks. gæsterlære eller uddannelsesophold elev f. eks. udveksling Brug mine mange års erfaring med EU læringsprojekter som partner, ekstern og internt evaluator, koordinator og med selve projektskrivningen som som regel foregår på engelsk.

Coaching

Opnå dit læringsmål turistengelsk gennemførelse af aktionsforskningsprojekter firmaengelsk engelsktester som IELTS og TOEFL tværkulturel kommunikation (inklusiv online) støtte til gratis engelsksprogede kurser (f. eks. fra Coursera)

Lærer videreuddannelse

Jeg har udviklet og afprøvet flere kurser til forskellige projekter og firmaer som handler om enten brug af IKT i undervisning eller om tværkulturel forståelse. Halv- eller heldagsworkshop om følgende emner, skræddersyet efter behov:

  • IT i læring (især fremmedsprog)
  • Bryd Muren – kom godt i gang med det globale klasseværelse
  • Design Thinking – projektbaseret læring
  • Brug af lyd og video i læring – podcast
  • The Flipped Classroom – det omvendte klasseværelse
  • Online facilitation af læring
  • Aktionsforskning til bedre lærerpraksis
  • Udvikling af eget personlige læringsnetværk

Datoer bestemmer i selv. Workshops kan uddybes til længere projekter som jeg kan coache jer igennem.

Ydelser

Jeg tilbyder følgende som et udgangspunkt.

Engelsk undervisning Individuelt eller små grupper Blandet, klasseundervisning eller online Firma engelsk eller IELTS & TOEFL forberedelse

Lære efteruddannelse (på engelsk, fransk eller dansk) Online eller fysisk til stede Integration of IKT Podcasting Video Integration af tværkulturelle forståelse

International Projekter Værksteder til tværkulturel kommunikation Projekt koordination Projekt kvalitets styring

Podcasting Hosting Produktion

Online møder Webinars Online konference styring

Folk siger

Anne Fox er en sann pedagog, grundig og engasjert i sin undervisning, og er dyktig til å benytte ulike teknologier og nettverktøy til pedagogiske formål. Jeg anbefaler henne på det sterkeste.

Det var et godt grundlag for den inspiration jeg har behov for.

Selv om jeg er erfaren inden for området, fik jeg rigtig mange ting med hjem.

Jeg fik sat nogle ting og begreber på plads og lært rigtig meget nyt.

Det var et meget inspirerende kursus.

Book en tid og priser

RING 61207102 ELLER BESTIL EN TID VED AT KLIKKE PÅ NEDSTÅENDE GRAFIK Timepris er 1500 DKK og gælder per gruppe af 10 personer  i workshops og per person under coaching.

Links

Seneste god links om Web 2.0 i undervisning

Kontakt mig

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked